Historien om campingplassen

Handelsmannen Magnus Svarthumle hadde en dagligvarebutikk 300 meter fra campingen. I 1968 gikk han inn en festeavtale med Erling Endestad på 99 år på eiendommen for å bygge en campingplass.

Magnus hadde også ein tønnefabrikk med butikken sin. Så vinteren 1974-1975 begynte Asbjørn Humlestøl prefabrikere vegger, gulv og tak for småhyttene i den gamle tønnefabrikken. Våren 1975 begynte de å kjøre opp stein og planere ut til småhyttene, og laget en oppstilligsplass til campingvogner og telt.  På sommeren samme år kjørte de opp til campingen og satte opp 6 småhytter på 25m2.  Og ferskvann ble den gang tatt fra Storelva.

I 1980 ble de fire øverste store hyttene bygd opp av Asbjørn Humlestøl, og rett etterpå ble de fire fremste store hyttene på 56m2 ferdig i byggesett og tillaget fra Tesko Hytter.

I 1984 ble det borret etter vann helt ned til 57 meter og det var/er et veldig godt vann.

I 1985 bygde entreprenør Johan Johansen opp sanitærannlegg/renseannlegg og det endte opp litt for mye utgifter for kjøpmannen Magnus så campingen gikk konkurs.

I 1986 tok Johan Johansen over konkursboet og begynte å drive camping.

I 1997 døde Johan, og da tok kona Hjørdis Vatne Johansen og datteren Linda Johansen over campingen og drev campingen fram til de omkom i en tragisk bilulykke sommeren 2008.

Etter dette lå campingen nede og brakk fram til 23.03.2011(min 39 årsdag) da jeg Hans Endestad kjøpte campingen. Jeg har pusset opp alle de store hyttene siden da. De har nå nye kjøkken, nye bad med varmekabler, installert aircondition og tilkoblet satelitt tv i alle disse. I tillegg har jeg også lagt nytt tak på hyttene. Jeg har også lagt bedre til rette for bobil, bil, campingvogn og telt.